West Petrus En Paulus Onze School Schoolrestaurant Header

SCHOOLRESTAURANT

Je kunt terecht in ons schoolrestaurant voor een warme maaltijd. Elke dag is er een ander menu, met veel aandacht voor een evenwichtige voeding. Er zijn altijd voldoende groentjes bij, en we beperken het aantal dagen dat we frietjes serveren. Er is afwisseling genoeg. Je kunt ook een koude schotel nemen. Maaltijden moeten in het restaurant besteld worden voor 8.30 uur.

Indien je niet warm eet, kun je ’s morgens een broodje bestellen tussen 8 en 8.30 uur. Je hebt de keuze tussen een vijftal soorten beleg.

Maar je mag uiteraard ook je eigen boterhammen meebrengen. Die kun je in onze broodrefter eten, of bij mooi weer aan een van onze picknicktafels.

Leerlingen van de eerste graad en van het derde jaar blijven in de regel tussen de middag op school. De anderen mogen de school verlaten als ze daartoe toestemming hebben van hun ouders. Er worden heel wat middagactiviteiten georganiseerd tijdens de middagpauze.

Een warme maaltijd (soep, hoofdschotel, dessert) of koude schotel (soep, koude schotel, dessert) kost 5,50 euro. Broodjes kosten 2,80 euro.

STUDIEAANBOD

1

1STE GRAAD

Benieuwd naar onze eerste graad? Bekijk hier hoe je kan groeien tot wie je wil zijn!

2

2DE GRAAD

Ontdek onze studierichtingen in de 2de graad!

3

3DE GRAAD

Benieuwd naar ons studieaanbod in de 3de graad?

Wil je graag inschrijven in het VTI?