West Petrus En Paulus Praktische Info Boeken En Materiaal Header

BOEKEN EN MATERIAAL

Voor de verkoop van de boeken (dus niet voor schoolmateriaal en kledij) werkt de school  samen met boekenfondsservice studieshop. Boeken worden via de webshop van studieshop aangekocht en thuis geleverd.

HOE WERKT HET?

  • Je surft naar studieshop en voert daar je gegevens in. Voor de leerlingen van de school is de link ook via Smartschool beschikbaar.
  • Elke leerling dient een eigen registratie aan te maken.  Enkel zo kunnen wij correcte informatie sturen. Bestel je dus net als jouw broers of zussen, dan dient elkeen zich toch afzonderlijk te registreren.
    Als ouder kan je onder één account verschillende kinderen registreren.
    Je dient steeds het mailadres van de ouder én van de leerling op te geven, tenzij de leerling ouder is dan 18 jaar.
  • De handleiding van studieshop vind je hier

MATERIAAL

Eind augustus kunnen de leerlingen van het 2de jaar tot en met het 7de jaar schoolmateriaal (geen boeken, maar wel werkkledij en gereedschap) afhalen in de school. Wat je nodig hebt staat op de lijst die je met het rapport, of een nieuwe leerling bij inschrijving, meekrijgt. Breng deze lijst mee bij de afhaling.

Voor de eerstejaars liggen het schoolmateriaal, de sportkledij en de werkkledij klaar op de onthaalavond (einde augustus). Eerstejaars krijgen hiervoor een aparte uitnodiging.

STUDIEAANBOD

1

1STE GRAAD

Benieuwd naar onze eerste graad? Bekijk hier hoe je kan groeien tot wie je wil zijn!

2

2DE GRAAD

Ontdek onze studierichtingen in de 2de graad!

3

3DE GRAAD

Benieuwd naar ons studieaanbod in de 3de graad?

Wil je graag inschrijven in het VTI?